Foto Sofia Erneroth

Foto Sofia Erneroth

Sagobygden växer. Kom och jobba hos oss!

LEDIGA TJÄNSTER!

Spännande arbete på Sagobygden!

Verksamhetschef 

Vi gör nu en omorganisation då vår nuvarande verksamhetschef i framtiden ska fokusera på utveckling och internationella frågor. Vi söker en ny verksamhetschef till den operativa driften av Sagobygden.

Du ansvarar för den dagliga driften såsom personal, budget/ekonomi, administration och fastighet. Därtill övergripande ansvaret för Ljungby Berättarfestival, Sägenplatserna i samarbete med Sagobygdens kommuner Alvesta, Älmhult och Ljungby. Ansvarar för museibutik, Sagomuseum inkl tillfälliga utställning, marknadsföring och kommunikation. Du ansvarar även för att ansökning skrivs om projektmedel eller andra finansiärs möjligheter. Som verksamhetschef rapporterar du till styrelsen. Du ska finnas på plats i Ljungby dock kan kvällsmöten, arrangemang och resor i tjänsten förekomma.

Kontaktpersoner

Sofie Magnusson, ordförande för Berättarnätet Kronoberg 070-555 20 97

Meg Nömgård, chef för utveckling och internationella frågor 073-945 80 910371-148 55

Ellen Sjömålen, Personalrepresentant och berättarpedagog 073-055 19 050372-148 55

Varmt välkommen med din ansökan senast 11 mars via arbetsförmedlingens ansökningssytem som du hittar här!

Berättarpedagog

Brinner du för muntligt berättande? Då har vi jobbet för dig!

Då en av våra berättarpedagoger, går i pension till sommaren, söker vi nu hennes efterträdare. Hos oss får du möjlighet till ett spännande och variationsrikt arbete. Våra pedagoger arbetar med verksamhet för livets alla åldrar. Framförallt med inriktning mot skola och besöksnäringen men även mot näringsliv och vården. Det gemensamma för alla grupper du möter är att du på ett engagerande och entusiasmerande sätt får göra berättarföreställningar/pedagogiska program som lyfter fram muntligt berättande i sig, eller som ett verktyg för att nå gruppens mål. Vi hämtar vårt material främst från Sagobygdens stora berättarskatt och det blir din uppgift att levandegöra denna berättartradition och använda den som ett pedagogiskt verktyg för vår tid.

Kontaktpersoner

Meg Nömgård, Chef för utveckling och internationella frågor 073-945 80 910372-14855

Mikael Thomasson, Berättarpedagog 073-782 66 000372-148 55

Varmt välkommen med din ansökan senast 11 mars via arbetsförmedlingens ansökningssytem som du hittar här!

Dela denna sida: